Az ima keresztes hadjárata

2011.11.18 17:04

Jézus arra kér minket a  2011, November 17. – ei üzenetben,  hogy a Nagyfigyelmeztetésig mindennap  imádkozzuk el azokat az imákat, melyeket Az Isteni  Irgalmasság Máriája nevü látnoknőnek diktál, a lelkek megmentéséért.

 

Szeretettel, hívunk meg minden tagot és látogatót, hogy  kövessék Jézus hívását! A naponkénti imákat tartalmazó üzeneteket magyarul olvashatják a:  https://www.nagyfigyelmeztetes.com/ vagy a https://utolsoidok.com/ oldalakon és a mi weboldalunkon is, lásd a magyar zászlót: 

https://www.internetgebetskreis.com/hu/  Információk: Az ima keresztes hadjárata

 

Az ima keresztes hadjárata (1) - „Ajándékom Jézusnak a lelkek megmentéséért“

2011. november 17. csütörtök, 21:00

 

Drága szeretett leányom, kérlek, kérd meg gyermekeimet, hogy mondják ezeket az imákat most a Nagyfigyelmeztetésig. Követőimet arra kérem, hogy mondják el ezeket az imákat a lelkek megmentéséért, melyeket minden nap adni fogok. Ez az első ima:

 

„Ajándékom Jézusnak a lelkek megmentéséért:

 

Drága Jézusom, Te, aki oly nagyon szeretsz engem, engedd meg nekem, hogy alázatos módon segíthessek neked értékes gyermekeid megmentésében. Légy irgalmas minden bűnössel, függetlenül attól, hogy milyen fájdalmas, amint megbántanak Téged.

Engedd meg nekem, hogy az ima és a szenvedés által segíthessek Neked mindazon lelkek megmentésében, akik esetleg nem élik túl a Nagyfigyelmeztetést, hogy Királyságodban helyet találhassanak melletted.

Hallgasd meg az imámat, ó édes Jézusom, hogy segíthessek megnyerni mindazokat a lelkeket, akikre vágyakozol.

Ó, Jézus Szentséges Szíve megígérem, hogy minden időben hűséges leszek Legszentebb Akaratodhoz.”

 

Megváltótok,

Jézus Krisztus