Böjt, áldozat, és ima Nagyhéten

2017.04.05 11:14

Böjt, áldozat, és ima Nagyhéten. Meghívunk benneteket a Böjtre, Áldozatra, és Imàgságra egész Nagyhéten. Csatlakozzon a Mi Urunk, Megváltónk Jézus Krisztus Üdvösség terveihez, ahogyan kifejezi az Üzeneteiben- 2013 március 22 , és 2012 április 4.

 

 

  • Gyónás Szentségéhez járuljatok.
  • Azt szeretném, hogy minden Követőm tartson egy böjti időszakot a következő hétfőtől egészen Nagypénteken 15:30 – ig.
  • Ha megszeretné osztani Jézussal a Szenvedés Kelyhét. Elimádkozzuk Keresztes Imahadjárat 103-dik imát. (háromszor), lehetőleg a Böjt idején bármely időpontban.
  • Nagypéntektől imádkozzátok az Isteni Irgalmasság Rózsafüzérét, és kezdjétek el az Isteni Irgalmasság kilencedét.

 

"Sohasem szabad elfáradnotok az imádkozásban, mások lelkének megmentéséért. Ti vagytok az Én hadseregem, és azok által a kegyelmek által, amelyeket adok nektek, Velem együtt fogtok dolgozni a Föld bűntől való megtisztításán, mielőtt Második Eljövetelem bekövetkezne.
Nem mindegyikőtöknek könnyű az imádkozás. A legjobb mód az, hogy egyesültök szomorú Kínszenvedésemmel, és szenvedésemről elmélkedtek, különösen nagy fájdalmamról a Getszemáni Kertben. Nagy Irgalmasságom így lesz majd a leghathatósabb. Pontosan a bűnösökért – beleértve a pogányokat is, aki nem kaptak esélyt arra, hogy megismerjenek Engem – szenvedtem a legtöbbet."
2012 április 4.

 

--->  ELKEZDJÜK AZ ISTENI IRGALMASSÁG KILENCEDÉT NAGYPÉNTEKEN