Laten we de volledige Rozenkrans bidden (vrijdag tijdens de vastentijd)

31-03-2019 23:42

 

In antwoord op de oproep van onze Moeder, nodigen wij u uit om elke vrijdag tijdens de vastentijd de volledige rozenkrans te bidden.

 

In maart:  8, 15, 22, 22, 29
In april:   5, 12, 19          

 

 

H. Maagd Maria: Bid de Rozenkrans doorheen alle naties tussen nu en Paaszondag

19.15 u

Mijn lief kind, hoe ween Ik als Ik zie hoe de haat oplaait, niet enkel tegen jou, maar ook tegen het heilig woord van Mijn geliefde Zoon, Jezus Christus.

Je weet nu hoe Hij leed in de Hof van Gethsemane en hoe Hij tegenwoordig nog steeds lijdt aangezien elke poging van Hem om in te grijpen, om de zielen te redden, door de Boze gedwarsboomd wordt.

Aangezien de oorlogen nu beraamd worden, is het belangrijk dat Mijn Heilige Rozenkrans elke dag, voorafgaand aan Pasen, gebeden wordt.

Kinderen, als jullie, tussen nu en Pasen, elke dag van de week zouden kunnen wijden aan Mijn Heilige Rozenkrans en daarbij elke vrijdag de vier mysteries biddend, kan en zal in de wereld veel verwoesting getemperd worden.

Mijn Zoon is zo blij met diegenen die Zijn heilig woord, met liefde en zuiverheid van hart, aanvaarden.

Er worden grote genaden geschonken aan deze reine zielen die, zonder enige twijfel in hun hart, volkomen op Hem vertrouwen.

Jullie, Mijn kinderen, zijn de Rest, de kleine kern van gelovigen die zullen helpen de strijdmacht, die nu vereist is om de zonde in de wereld te verminderen, te doen aangroeien.

Jullie gebeden, en vooral Mijn Heilige Rozenkrans, zijn de wapens die nodig zijn om de Boze, en diegenen die hij in alle hoeken van de aarde inpalmt, te vernietigen.

Ga nu, Mijn kinderen, en organiseer wereldwijd gebed zodat Mijn Rozenkrans tussen nu en Paaszondag doorheen alle naties gebeden wordt.

Ga heen in vrede, Mijn kind. De genaden die jou nu gegeven worden, zullen je helpen om te gaan met de dagelijkse aanvallen van Satan aangezien zijn woede door dit werk toeneemt.

Jullie Hemelse Moeder

Moeder van de Verlossing

 

Link